Doživjeti sreću – participativne radionice i streetscape igre
u Teslinoj ulici od 18. do 28. travnja 2017.g.

Prijavite se za sudjelovanje u likovnim radionicama i streetscape igrama. Naučite doživjeti sreću kroz sudjelovanje u kreativnom radu i igri. Poziv je otvoren za sve zainteresirane osobe, bez obzira na dob, profesionalni status ili državljanstvo. Pristup je slobodan i nema kotizacije a organizator je projekt In Public In Particular, sufinanciran od strane Europske unije. Točno vrijeme participativne radionice / igre će se dogovoriti između sudionika i izvođača.

Želite li sudjelovati u kreativnom radu na prostoru ulice? Ne trebate ničije dopuštenje za početak stvaranja – kreativnost je zapisana u vašem DNK. Mi želimo podijeliti svoje kreativne sposobnosti za poticanje demokratske dinamike. Svatko može sudjelovati u participativnom umjetničkom radu!

Od 18. do 28. travnja, četiri umjetnika će organizirati stvaranje umjetnosti u kojoj publika sudjeluje izravno u kreativnom procesu. Na taj način svi uključeni preuzimaju uloge ko-autora, urednika i promatrača umjetničkog djela. Dakle, ova vrsta umjetnosti je nepotpuna bez vašeg fizičke interakcije. Participativna umjetnost stvara dinamičan odnos između umjetnika, publike i njihove okoline. Participativna umjetnost nije nešto što samo gledate – ona je nešto u čemu direktno sudjelujete. Možete je dodirnuti, omirisati, pisati po njoj, razgovarati s njom, plesati, igrati se, učiti iz nje. Vi ste njezin ko-autor. Pridružite nam se u streetscape igrama u Teslinoj ulici, 18- 28. travnja 2017. godine.