Međunarodni festival filmske glazbe i zvuka ove se godine održava u Puli od 20. do 22. listopada, a kako bi festivalski program i ovo posebno iskustvo filmske glazbe približili mladima, pokrenuta je jedna sasvim zanimljiva kampanja.

Međunarodni festival filmske glazbe i zvuka u misiji je promocije važnosti filmske glazbe i njezinih skladatelja. Cilj održavanja festivala iz godine u godinu jest poticanje kreativne i konstruktivne rasprave o neodvojivoj vezi između filma i glazbe, povezivanje ljudi, savjetovanje, educiranje mladih skladatelja kao i drugih zaljubljenika u filmsku glazbu kroz panele i seminare. Kako su u ovoj priči mladi talentirani pojedinci posebno važni te kako je prioritet festivala pružiti im pristup glazbeno-umjetničko-produkcijskom networkingu koji festival nudi, pokrenuta je kampanja kojom se žele prikupiti sredstva uz pomoć kojih će se svijet filmske glazbe približiti ovim mladim talentiranim ljudima. Cilj je pružiti priliku deset studenata iz cijelog svijeta da se pridruže festivalu u Puli od 20. do 22. listopada te za njih stvoriti mogućnost učenja i upoznavanja profesionalaca iz industrije filmske glazbe.

Prikupljena sredstva iskoristit će se za pokrivanje troškova akreditacija i smještaja u hotelu za vrijeme održavanja festivala.

Kako postati jedan od deset sretnika koji će dobiti ovu priliku? Iz organizacije festivala Vam poručuju kako Vas samo žele upoznati. Pošaljite im svoj CV i ukratko opišite zašto bi se htjeli družiti s njima u Puli te ih uvjerite da se oni trebaju družiti baš s vama.

Bez obzira na to jeste li student/ica ili samo zaljubljenik/ca u filmsku glazbu, sve informacije o kampanji – kako donirati i/ili prijaviti se saznajte na sljedećem linku: http://www.isfmf.com/support-film-music-education/.