Peto izdanje Međunarodne autorske kreativne konferencije MAKK 2017 održat će se 23. i 24. studenog 2017. u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu. U organizaciji službe ZAMP Hrvatskog društva skladatelja i Hrvatskog društva za autorsko pravo HDAP-ALAI, jubilarni MAKK i ove će godine u fokus staviti kreativce i njihov proizvod, s posebnim naglaskom na obrazovanje u kreativnosti i kreativnost u obrazovanju.
Prvi dan konferencije, u organizaciji HDS ZAMP-a, obilježit će sudjelovanje zanimljivih predavača i gostiju, kako iz svijeta kreativnosti, tako i onih koji svojim izumima i idejama kreativno oblikuju naš svijet i svakodnevicu. Drugi dan bit će posvećen temama iz autorsko-pravne perspektive, u organizaciji Hrvatskog društva za autorsko pravo.
Kako učitelji, profesori i predavači mogu postati rock zvijezde, a što, pak, rock zvijezde mogu naučiti svoje nasljednike i fanove; koliko rastemo slušajući glazbu i gledajući filmove i rastu li pritom nacionalni BDP i indeks razvijenosti; u kakvom su odnosu kreativna i digitalna revolucija te kako će izgledati radni dan jednog kreativca za 5 ili 10 godina, neka su od pitanja koja će svoje odgovore dobiti na panel diskusijama ovogodišnjeg MAKK-a.
Službeni program konferencije i kompletan popis govornika bit će uskoro objavljeni na službenim web stranicama, a sadržaj MAKK-a možete pratiti i na društvenim mrežama, Facebooku i Twitteru.
Vidimo se na 5. Međunarodnoj autorskoj kreativnoj konferenciji MAKK 23. i 24. studenog u Zagrebu!