Pozivamo vas da se prijavite na radionicu u organizaciji Hrvatskog klastera kreativnih i kulturnih industrija, Hamag Bicro, Enterprise europe network i Europske komisije.

Radionice su za članove klastera besplatne i usmjerene su prema stjecanju vještina i znanja potrebnih za osnaživanje sektora kreativnih i kulturnih industrija.
Po radionici moguće je maksimalno 25 sudionika, preduvjet je da ste član Hrvatskog klastera kreativnih i kulturnih industrija.

Izgraditi i održati snagu brenda nikad nije bilo izazovnije nego danas. Relevantnost, pouzdanost i zadovoljstvo su najsigurniji indikatori dugoročnog uspjeha brenda. Kreirate li brend po prvi puta ili popravljate li sliku postojećeg brenda, važno je znati osnovne elemente i pitanja na koje treba dati odgovore kako bi se formirala emocija koja će oblikovati dugoročno povjerenje. Danas više nije važno što radite i kako radite, niti što vi mislite o sebi. Na globalnoj razini postoji veliki broj kvalitetnih tvrtki koji mogu napraviti istu stvar iste ili bolje kvalitete. Danas je najvažnije odgovoriti na pitanje ZAŠTO? Zašto postojite?

Cilj radionice je odgovoriti na pitanje što je to brend i kako ga izgraditi. Kroz radionicu ćete također putem jednostavnih modela i primjera steći uvide odakle krenuti i kako formirati osnove za kvalitetan brend. Veselimo se radu s vama.