Galerija ULUPUH, Tkalčićeva 14, Zagreb
16.12. – 23.12.2017.

U Galeriji ULUPUH u Tkalčićevoj 14 u Zagrebu ove će se godine po prvi puta održati Arts&Crafts Sales Exhibition, prodajna izložba članova ULUPUH-a. Na izložbi sudjeluju redom već afirmirani autori i brendovi koji kontinuirano djeluju na domaćoj sceni: Marina Tudjina Badurina (keramika), Karaka design (modni dizajn), ETO brand (produkt dizajn), Otvoreni atelier Lumezi te Sabina Kolonić/Atelier ANIBAS (umjetnički nakit). Svi će izlagači samostalno prodavati svoje radove i biti na raspolaganju potencijalnim kupcima.

Ova je prodajna izložba pilot projekt, pokrenut u vrijeme tradicionalnog darivanja kao ULUPUH-ova podrška svojim članovima, primijenjenim umjetnicima i dizajnerima, u tržišnom plasmanu njihovih radova. U isto vrijeme, njime se nastoji razviti potrebu građana da svoj životni prostor i svakodnevicu oplemene predmetima koje odlikuju autorski izraz, umijeće izrade i dizajnerska invencija.

Prodajna će izložba biti otvorena od 16. do 23. prosinca, radnim danom i subotom od 12 do 20 sati, u nedjelju od 11 do 16 sati.

Više o izložbi i pojedinim izlagačima može se pročitati na Internet stranici izložbe

Fotografije uz najavu dostupne su u prilogu, a u većoj rezoluciji na poveznici: https://drive.google.com/open?id=1bgCB5g7z4q3ZfgiMQzPb0S2k8a_eGNkF