Međunarodni centar za arhivska istraživanja ICARUS HRVATSKA poziva vas na promociju časopisa @rhivi i međunarodne arhivske zajednice koje će predstaviti Uredništvo časopisa i naši članovi: dr. sc Vlatka Lemić, dr. sc. Mirna Willer, dr. sc. Živana Heđbeli, Marina Grgičević i drugi kolege.

@arhivi donosi priče o projektima, inicijativnima, strategijama i praktičnim iskustvima koji povezuju ustanove, organizacije i ljude, pružaju nova znanja, stvaraju nove programe i realiziraju nove ideje i kreativne potencijale.

U četrdeset priloga u prva dva broja predstavljeni su aktivnosti međunarodne i domaće arhivske zajednice posvećene suradnji baštinskih ustanova i stručnjaka, pokretanju i poticanju inovativnih projekata i pristupa istraživanju povijesnih izvora, stvaranju zajedničke informacijske infrastrukture i korištenju suvremenih tehnologija za lakšu dostupnost arhivskog gradiva.

@arhivi vam omogućuju ne samo da izbliza upoznate ova i druga aktualna događanja u Hrvatskoj i svijetu, nego da se u njih i uključite.
Za dodatne informacije obratite se: info.icarushr@gmail.com