Kako funkcionira natjecanje MIXX i koji je to faktor “x” koji čini dobar MIXX case objasnit će Martina Jelić, Account Planning Director, McCann Zagreb i Domagoj Davidović, direktor agencije Švicarska koji je ujedno bio i prošlogodišnji predsjednik žirija MIXX natjecanja. Predavanje će se održati u utorak 27.2. od 18:00 sati, u Vukasovićevoj 1 u Zagrebu (prostorije Degordiana). Sudjelovanje na edukaciji je besplatno, ali je broj mjesta ograničen stoga organizatori pozivaju zainteresirane da se prijave što prije.

Predavači, Martina i Domagoj proći će pravila natjecanja i način ocjenjivanja sa sudionicima, dat će im konkretne savjete i upute za pisanje prijave, govorit će o važnosti dobrog videa, ali i odabiru prave kategorije. MIXX natjecanje rađeno je po međunarodnoj licenci IAB-a, a u sklopu njega se dodjeljuju nagrade najboljim digitalnim kampanjama i digitalnim alatima/platformama na području tržišnih komunikacija. Kriteriji ocjenjivanja uključuju kreativnost, strategiju, izvedbu i korištenje medija te postignute rezultate. Svi kriteriji su podjednako važni za donošenje konačne ocjene i izbor pobjednika.

Nagrada MIXX dodijelit će se na Danima komunikacija u Rovinju, središnjem nacionalnom festivalu tržišnih komunikacija koji će se održati od 12. do 15. travnja u hotelu Lone.