Imajte medije na svojoj strani

Medijska radionica In medias res koja će se održati 14. travnja 2018. u Zagrebu, prva je radionica takve vrste, a namijenjena je svima koji su često u doticaju s medijima.

Bilo da ste glumac, menadžer, medijska osoba ili sl., radionica In medias res pomoći će vam u svladavanju komunikacije s medijima, te približiti uspješno i afirmativno prezentiranje u javnosti.
Proizvodi i politika rada ravnaju se upravo prema interesima i potrebama publike, stoga je takvim profesijama, javnim osobama i organizacijama od velike važnosti uspostaviti dobar odnos sa svojom publikom.

Svakoj javnoj osobi ili organizaciji barem se jednom dogodila krizna situacija (negativne glasine, provokacije i sl.) zbog čega je bila primorana pribjeći različitim taktikama kako bi povratila svoj integritet. Nažalost, neki u tome nikada ne uspiju, ili ne uspiju sasvim, upravo zbog neznanja i nepoznavanja tehnika kriznog komuniciranja. Kako bi se ta situacija izbjegla, ključno je znati komunicirati s medijima, te ih naposljetku pridobiti na svoju stranu.

Neke od vještina koje ćete naučiti:
• Što je važno za dobar intervju?
• Kako se ponašati pred kamerama, kako pred foto objektivima?
• Kako krizno komunicirati?

Raspored:
• 14,00 – 14,30: Uvod i brunch
• 14,30 – 16,30: Predavanje
• 16,30 – 17,00: Q&A i networking

Cijena radionice:
• 650 kn
• pri kupnji više od jedne kotizacije odobrava se popust od 10%
• za Duart članove cijena radionice je 500 kn

O predavačici:

Radionicu će voditi dugogodišnja urednica lifestyle emisija, Nensi Profaca koja je svoj zanat brusila radeći za nekoliko hrvatskih televizija. Diplomirala na Fakultetu političkih znanosti, smjer novinarstvo, a svoju karijeru započela je na HRT-u gdje je izvještavala te uređivala nekoliko emisija, od kojih su najznačajnije Glamour café i Boje turizma. Nakon 8 godina, prelazi na RTL gdje postaje glavnom urednicom emisija Exkluziv i Exploziv. Njezin talent, 2011., prepoznala je i tada nova online televizija 24 sata TV koja joj je ponudila posao glavne urednice. Kasnije se vraća na RTL kao glavna urednica emisije Magazinskog programa. Nensi je također doprinijela brandiranju poznatih voditeljica poput Tatjane Jurić i Antonije Stupar Jurkin. Danas vodi svoju agencija za produkciju video sadržaja, pružanje konzultantskih usluga i edukacija iz područja medija, leadershipa, managementa, prodaje te psihologije Pressbyter.

Radionica je namijenjena članovima Klastera i ostalim zainteresiranima pojedincima i organizacijama.
Mjesto održavanja Korica, Preradovićeva 39.

Prijave na radionicu na mail: casting.duart@gmail.com