Centar za kulturu Trešnjevka
Park Stara Trešnjevka 1, Zagreb

Komedija Ladislava Prežigala: “Političar”

Redatelj: Igor Weidlich
Glumi: Slavko Sobin
22. ožujka u 19.30 sati

Autorski tim je napravio sjajan posao, a posebno bih pohvalio Slavka koji je svojom izvedbom još jednom dokazao da pripada u sam vrh hrvatskog glumišta. Publika je doista uživala, bilo je smijeha do suza, čime je svrha predstave ispunjena. – rekao je producent Tadija Kolovrat.

Slavko Sobin u novoj kazališnoj komediji „Političar“, autora Ladislava Prežigala pokazat će što je to iza kulisa svakodnevne politike. Dok lijeve, desne, i one „srednje“ stranke počinju svoje političko nadmetanje u kojem je većini umjesto dobrobiti naroda na umu jedino vlastiti stolac, poznati glumac utjelovit će u ovoj dinamičnoj predstavi pet živopisnih likova koji preko koalicije žele ostvariti samo jedan cilj, ugrabiti fotelje.

Jedan mračni kut restorana, jedna politička misija i pet urnebesnih likova – seljačina, mladi revolucionar, ginekolog koji želi zaštititi neke svoje mutne poslove, stari politički lisac koji mijenja stranke kao kapute i ambiciozna direktorica jedne banke. Svi oni žele vlast i svi oni žele zbrinuti sebe.

Više na linku.