29. ožujka 2018., u 9 sati
Step Ri znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci
Radmile Matejčić 10, 51000 Rijeka

Savladajte alate, tehnike i pravila dobrog upravljanja vremenom te naučite kvalitetno određivati ciljeve i prioritete.
Ponekad je teško odlučiti koji zadatak treba prioritetno riješiti i na koji sljedeći problem usmjeriti pažnju. Ljudi su različiti u izboru tehnika, alata i rituala čija je svrha bolja organizacija vremena i podsjećanje na tekuće obveze, ali svima nam je zajedničko da često odgađamo rješavanje zadataka s kojima smo suočeni. Zašto se to događa?

Radionica će Vam pomoći da pronađete odgovor na to pitanje i savladate alate, tehnike i pravila dobrog upravljanja vremenom te naučite kvalitetno određivati ciljeve i prioritete.

Na seminaru „Upravljanje vremenom“ polaznici će naučiti kako pojednostaviti planiranje svojeg vremena, identificirati i ukloniti kradljivce vremena, postaviti granice prema drugima u pogledu zahtjeva za njihovim vremenom, bolje organizirati svoje aktivnosti, razlikovati bitno od hitnoga i rješavati više važnih zadataka tijekom dana.

Također, polaznici će naučiti kako prenijeti svoje zadatke i aktivnosti na druge koji ih mogu obaviti, ispravno postaviti ciljeve koje žele ostvariti te kako sve to implementirati u svakodnevni rad.

Radionica je namijenjena poduzetnicima koji žele naučiti kako bolje upravljati svojim vremenom i prioritetima.

Sadržaj

1. Uvod – razumjeti značaj vremena
– Kradljivci vremena – identifikacija i uklanjanje
– Alati i tehnike te pravila dobrog upravljanja vremenom, određivanje ciljeva i prioriteta

2. Kako učinkovito i jednostavno planirati
– Učinkovito planiranje i delegiranje
– Upravljanje sobom u vremenu
– Savjeti i trikovi

3. Izrada akcijskog plana
– Implementacija u svakodnevni rad

Dario Zorić je nakon diplomskog studija nastavio s usavršavanjem na području leadershipa i managementa u Europi i SAD-u te akumulirao desetogodišnje iskustvo u kreiranju i provođenju projekata, radionica i konferencija te rada u obrazovnoj industriji. Radio je na 50-tak regionalnih te međunarodnim i EU projektima. Bio je glavni koordinator projekata GoGlobal, Sharps, HDO, GCC i Nets u SAD-u gdje je živio i radio u više navrata te studirao (stipendist Lee Iacocce). Izabran je i u savjetodavno tijelo direktora Iacocca Instituta (SAD) četiri godine. Trenutno je predsjednik jedne međunarodne organizacije te predstavlja predstavnike 139 zemalja

Danas radi kao poslovni savjetnik te kao poslovni trener iz područja leadershipa, managementa i osobnog razvoja i organizira različite module edukacija za poduzeća i startupe. Član je Hrvatske udruge za upravljanje projektima (CAPM), Svjetske asocijacije projektnih managera (IPMA), Alumni Lehigh University i Alumni EFRI.