Nakon kraće ljetne stanke pozivamo vas na izložbu autorice Anne Ehrenstein pod nazivom “Priče o ružu i vrlinama /Tales of lipstick and virtue” u galeriji Šira.

Izložba će biti ostvarena u razdoblju 10.09.-21.09. 2018. u sklopu suradnje ALU Zagreb/ galerije Šira i 10. Međunarodnog festivala Organ vida. Fotografski element ovog multidisciplinarnog rada sastoji se od portreta osoba iz Albanije i lažnih promotivnih fotografija koje prikazuju krivotvorene luksuzne predmete i slavne brendove. Oni su ono što zovemo imitacijom, lažnjakom ili piratskom kopijom.

Sve izložbe 10.izdanja Organa Vida besplatne su za posjetitelje.

Festival Organ Vida najveća je međunarodna fotografska manifestacija u Hrvatskoj, ali i najveći festival suvremene fotografije u jugoistočnoj Europi koji okuplja i predstavlja fotografe i umjetnike, profesionalce i stručnjake u nekoliko različitih zagrebačkih galerija i institucija. Organ Vida je nezavisan festival, a čini ga kreativni tim mladih profesionalaca kojima je cilj promicanje hrvatskih i inozemnih nadolazećih i etabliranih fotografa te promišljanje fotografskog medija u širem društvenom kontekstu kroz predstavljanje radova koji nose relevantne priče iz svijeta i koji mogu potaknuti publiku na kritičko razmišljanje o našoj svakodnevici.

Više na linku.