Diskont kulture prigoda je da u CeKaTe-u uživate u vrhunskim kulturnim i umjetničkim susretima te ugodnim razgovorima. Centar za kulturu Trešnjevka trudi se skratiti i uljepšati vam dane do početka godišnjih odmora i odlazaka na more, ili  kod rođaka na selo, ili jednostavno do zagrebačkog Jaruna.

Od 4. lipnja do 24. srpnja u CeKaTe-u, za sve Zagrepčane i goste, pripremili smo OSMI LJETNI DISKONT KULTURE.

Ove godine očekuje vas bogat program…koncerti, predstave, stand up show, eko plac, čitanje priča, književne večeri i radionice za djecu. Možete poslušati zanimljive koncerte, družiti se na radionicama, zabaviti se ali i nešto naučiti.

Programi će se održavati u Atriju CeKaTe-a, a u slučaju kiše u dvorani.

Nadamo se da ćete se pridružiti i našoj humanitarnoj akciji pod motom “Dobro je činiti dobro“. I ove godine smo našem diskontu dodali humanitarni cilj i umjesto kupljene ulaznice građani mogu donirati hranu i higijenske potrepštine za ljude u potrebi. LJETNI  DISKONT KULTURE povezujemo sa SOCIJALNOM SAMOPOSLUGOM.

Za sva događanja, osim za stand up predstave, ne morate kupiti kartu da biste uživali u programu. Umjesto karte, donesite sve što nedostaje socijalnoj samoposluzi u Zagrebu – brašno, šećer, riža, ulje, konzerve, a može i higijenske potrepštine. Sve što donesete mi ćemo odnijeti prvoj socijalnoj samoposluzi u Zagrebu.

Koje kulturne događaje vam donosimo od 23. – 27. lipnja 2020.  

23.6. u 18 sati RECIKLIRANE KONZERVE I PRIČA O TRAMVAJIMA / IZLOŽBA /
23.6. u 19 sati JESENSKI I TURK / PREDSTAVLJAMO IZDAVAČE /
24.6. u 19 sati 43. SUSRETI ZAGREBAČKIH GLAZBENIH AMATERA / KONCERT /
26.6. u 18 satI EKO PLAC
26.6. u 21 sat BRAK, DIJETE I POVREMENI SEKS / STAND UP COMEDY SHOW /
27.6. u 21 sat POZITIVAN ŠOK / STAND UP COMEDY SHOW / 

Program za lipanj možete pogledati OVDJE.