Ciklus online folklornih seminara nastavljamo s temom iz područja etnokoreologije. „Siebenschritt ii šetepaši“ je online seminar namijenjen folklornim voditeljima, voditeljima pjevačkih grupa, koreografima, a bavi se ovim europskim plesom koji se rasprostranio po cijeloj Hrvatskoj u raznim inačicama. Ovim programom Hrvatski sabor kulture se uključuje u obilježavanje Dana europske baštine. Voditelj je eminentni folklorist, koreograf i predavač Vido Bagur, a online seminar će se putem ZOOM aplikacije održati 10. i 11. 10. 2020. u terminu od 10 do 13 sati. Prijave se primaju do 8. 10. 2020.

Online seminar bit će realiziran putem ZOOM aplikacije (ZOOM meeting). Na online seminar se mogu prijaviti svi zainteresirani voditelji, budući voditelji i koreografi.
Za prijavu je potrebno najkasnije do 8. listopada ispuniti prijavni obrazac “Meeting registration” klikom na poveznicu:https://bit.ly/34iUdgn
Prijavljeni sudionici na e-mail naveden u prijavi primit će „Potvrdu registracije“ sa svim informacijama i poveznicom za pristup online seminaru.

KOTIZACIJA

Za sve članice Hrvatskog sabora kulture koje su podmirile članarinu, sudjelovanje na radionici je BESPLATNO.
Za nečlanove kotizacija za sudjelovanje iznosi 250,00 kn.