KUPI DVIJE ULAZNICE, TREĆU TI POKLANJAMO

Po ocjeni brojnih kritičara, predstava Eichmann u Jeruzalemu bila je najvažniji kulturni događaj 2019. Riječ je o nadasve moćnoj predstavi koja će vam omogućiti osjećaj istinske kazališne katarze i srušiti sve vaše emotivne barijere.

Za izvedbe 17. i 18. listopada uz promo kod MANN10 kupite dvije ulaznice po 45 kuna, a treću ćemo vam pokloniti.

Prilikom kupovine ulaznica u našoj web trgovini u košaricu spremite tri ulaznice. Kod plaćanja kliknite “Imam promotivni kod” i upišite kod MANN10; automatski će vam se obračunati popust na dvije ulaznice koje plaćate po cijeni 45 kuna, dok će vam treća biti označena kao besplatna.

Predstava Jerneja Lorencija, Eichmann u Jeruzalemu, koja je po ocjeni brojnih kritičara i ljudi iz kulturnog života, ocijenjena kao najvažniji kulturni događaj 2019., bavi se najtežom od svih tema, temom holokausta, i paradoksalno, pritom nas vraća osjećaju ljubavi.  Predstava je to koja nikog ne ostavlja ravnodušnim, čemu svakako pridonose i izvanredne glumačke izvedbe Rakana Rushaidata, Katarine Bistrović Darvaš, Pjera Meničanina, Dade Ćosića, Lucije Šerbedžije, Mije Melcher i Vedrana Živolića, koji su ušli u zazorni prostor duboke isprepletenosti historiografskih činjenica, bolnih iskustava svjedoka, vlastitih intimnih doživljaja i umjetnosti, te su omogućili danas još rijetko iskustvo istinske kazališne katarze.