UZ PROMO KOD  CEMENT25  KUPITE NAJPOVOLJNIJU ULAZNICU

Nataša Kopeč i Rakan Rushaidat oduševit će vas kao ljubavni par Daša i Gleb Čumalov u novoj predstavi ZKM-a, Cement u režiji Sebastijana Horvata.

Našim stalnim gledateljima omogućujemo popust na online kupovinu ulaznica za izvedbu 25. listopada u 20 sati. Prilikom plaćanja ulaznica u našoj web trgovini kliknite “Imam promotivni kod” i upišite kod CEMENT25 te platite pojedinačnu ulaznicu 30 kuna. 

Prema riječima redatelja Sebastijana Horvata, Cement je najveća ljubavna priča svjetske dramske književnosti. S obzirom na tematsku širinu teksta, koji osim ljubavne sudbine bračnog para u vrijeme revolucionarnih previranja progovara i o „velikim“ pitanjima, kao što su vlasništvo i izvlaštenje, (samo)upravljanje i revolucionarno nadanje i razočaranja, ljubav između muškarca i žene naizgled je tek dio šire društvene slike u kojoj je ljubav odnos od sporednog i malog značaja. Međutim, Rakan Rushaidat i Nataša Kopeč pod redateljevim vodstvom i u dramaturškoj obradi Milana Markovića Matthisa donijeli su na scenu likove koji nas podsjećaju u kolikoj mjeri se društvena situacija prelama na naše najintimnije odnose, ali isto tako i da način na koji volimo, vrsta intimnih, obiteljskih odnosa koje stvaramo, najdirektnije konstituira svijet u kojem živimo.