Lean startup Hrvatska implementator je projekta kojeg vodi Hrvatska Gospodarska komora pod nazivom „Promocija poduzetništva (KK.03.1.2.24.0001)“ kojem je svrha poboljšati negativnu percepciju poduzetništva u Republici Hrvatskoj i time omogućiti stvaranje povoljnijeg poslovnog okruženja kao temelja za osnivanje, rast i razvoj poduzeća te društva u cjelini.

Radi se o ciklusu 5 online predavanja, a četvrto po redu online predavanje i druženje (meetup), “Financiranje poslovne prilike”, biti će organizirano 4.11.2020. u 17 h. Predavanje je online, na njega se mogu prijaviti svi, ali nam je cilj imati lokalnu komponentu kako bi potaknuli razmjenu iskustava poduzetnika s određenog područja.

Kako Vi radite s poduzetnicima na području središnje Hrvatske, konkretno grada Zagreba i pružate im podršku, htjeli bi Vas pozvati da podržite četvrti BizHack Startup Caffe pod nazivom Financiranje poslovne prilike, na kojemu će biti predstavljeni načini financiranja poduzetničkih ideja i poslovnih prilika, odnosno startup kompanija. Glavni lokalni partner događanja je ZICER.

U prvom dijelu programa, Saša Ivan Vrdoljak održati će kratko predavanje na temu Financiranja poslovne prilike. Zatim slijedi panel rasprava u kojoj sudjeluju Domagoj Boljar, suosnivač Miret startupa, Saša Ivan Vrdoljak, direktor Alcina d.o.o., Marin Bek, suosnivač i direktor Ascalie, Vedran Blagus, Investment Manager u South Central Ventures, regionalnom VC fondu, Mirna Marović, MBA, Direktorica, VentureXchange d.o.o., Predsjednica, Hrvatska Private Equity i Venture Capital Asocijacija (CVCA). Podijeliti će svoje iskustvo financiranja poduzetničkih ideja i predstaviti različite modele financiranja poput bootstrapinga, investicijskih anđela, fondova rizičnog kapitala, crowdfundinga i sličnih.

Informaciju da podržavate događaj objaviti ćemo na web stranici događaja i FB događaju, a Vas ćemo zamolili da proširite vijest o događaju među svojom zajednicom te Vam u tu svrhu u privitku šaljem tekst o događaju i primjer moguće objave na društvenim medijima.