UZ PROMO KOD KUPI ULAZNICE S POPUSTOM

Po ocjeni brojnih kritičara, predstava Eichmann u Jeruzalemu bila je najvažniji kulturni događaj 2019. Riječ je o nadasve moćnoj predstavi koja će vam omogućiti osjećaj istinske kazališne katarze i srušiti sve vaše emotivne barijere.

Za izvedbe 26. (u 19 sati) i 27. (u 20 sati) listopada uz promo kod EICH45 kupite  ulaznice po cijeni 45 kuna.

Prilikom plaćanja ulaznica u našoj web trgovini kliknite “Imam promotivni kod”, upišite kod EICH45, a popust će vam se obračunati automatski u košarici.

Predstava Jerneja Lorencija, Eichmann u Jeruzalemu, koja je po ocjeni brojnih kritičara i ljudi iz kulturnog života, ocijenjena kao najvažniji kulturni događaj 2019., bavi se najtežom od svih tema, temom holokausta, i paradoksalno, pritom nas vraća osjećaju ljubavi.  Predstava je to koja nikog ne ostavlja ravnodušnim, čemu svakako pridonose i izvanredne glumačke izvedbe Rakana Rushaidata, Katarine Bistrović Darvaš, Pjera Meničanina, Dade Ćosića, Lucije Šerbedžije, Mije Melcher i Vedrana Živolića, koji su ušli u zazorni prostor duboke isprepletenosti historiografskih činjenica, bolnih iskustava svjedoka, vlastitih intimnih doživljaja i umjetnosti, te su omogućili danas još rijetko iskustvo istinske kazališne katarze.