Muzej za umjetnost i obrt partner je u međunarodnom projektu Europske unije Interreg Danube Transnational Programme pod nazivom ARTNOUVEAU2Strengthening the cultural identity of the Danube region by building on common heritage of ART NOUVEAU.

Riječ je o nastavku projekta pod nazivom ART NOUVEAU – Sustainable protection and promotion of Art Nouveau heritage in the Danube Region koji je trajao od 2017. do 2019. godine u kojem je MUO također bio partner.

Kolege iz Muzeja primijenjene umjetnosti u Budimpešti, također sudionici projekta Art Nouveau 2, pripremili su upitnik namijenjen turistima, posjetiteljima kulturnih događanja, općoj i stručnoj publici. Upitnik je preveden na sve jezike projektnih partnera pa tako i na hrvatski.

Molimo da odvojite desetak minuta svog vremena i ispunite kratak i jednostavan upitnik te nam pomognete u daljnjem radu i sudjelovanju na projektu.

MUO projektni tim: dr.sc. Vesna Lovrić Plantić, dr.sc. Marina Bagarić, Marija Jurkić Flis, Marta Kuliš Aralica i Vedrana Ceranja.

Link: https://forms.gle/FVRXQi3LLoZyb2Hz5