Hrvatski sabor kulture poziva Vas na ONLINE RADIONICU na temu „Medijska vidljivost kulturnog amaterizma i kako je poboljšati“ koja će biti održana 12. i 13. ožujka 2021. pod vodstvom novinarke Silve Celebrini.

Riječ je o programu osmišljenom prema Javnom pozivu Hrvatskog sabora kulture za predlaganje online autorskih i originalnih umjetničko-edukativnih seminara i/ili radionica namijenjenih voditeljima amaterskih kulturno-umjetničkih udruga u cilju poboljšanja njihovog rada u uvjetima socijalne distance, kao i ovladavanja digitalnom tehnologijom.

U nastavku pročitajte program i način realizacije naše online radionice te pronađite upute za sudjelovanje i prijavu. Prijave su otvorene za sve zainteresirane.

PROGRAM ONLINE RADIONICE 

Radionica uključuje teorijski i praktičan rad uživo putem ZOOM aplikacije kroz koje će sudionike voditi voditeljica Silva Celebrini i moderatorica webinara Srđana Vrsalović, stručna suradnica HSK-a.
Cilj radionice je predstaviti dosadašnje rezultate u medijskoj pokrivenosti kulturno-umjetničkog amaterizma kao društveno korisnog rada te pokazati kako pojačati medijsku vidljivost na svim razinama, posebno kada je riječ o tiskanim medijima i internetu te na televizijskim i radijskim postajama. Osim toga, voditeljica će predstaviti pozitivne strane djelovanja kulturno-umjetničkih udruga  i njihovog utjecaja na  sve generacije sudionika te analizirati koliko su takve teme i je su li uopće zanimljive medijima? Što učiniti da brojne sudionike kulturno umjetničkih društava predstavimo javnosti kako njihovu ulogu u očuvanju tradicije i obrazovanju.
Radionica  je namijenjena zainteresiranim polaznicima iz svih područja kulturno-umjetničkog  amaterizma.