ADDON je osnovan 2016. godine, a osnivači su Atlangames i 3 Hit Combo *. Osnovan je s ciljem da jednom godišnje okupi zajednicu programera video igara, te osobe, organizacije i tvrtke koji su uključene u proizvodnju video igara. Tijekom susreta sudionici mogu razmijeniti tehničke, stvarne i pragmatične teme kako bi poboljšali svoje vještine, te uspostavili suradnju.
Obično se održava u Rennesu (FRANCUSKA), no ADDON će se ove godine održati isključivo na mreži 25., 26. i 27. svibnja 2021. godine.

Tijekom ta 3 dana profesionalci za video igre moći će uživati ​​u bogatom i raznolikom programu, usmjerenom na proizvodnju video igara.
Više od 25 predavanja i predstavljanja održat će stručnjaci za:
– Dizajn igara
– Razvoj
– Umjetnost / tehnologija umjetnosti
– Dizajn zvuka
– Marketing.

Kako bi se promovirao društveni aspekt ovog 100% internetskog formata ADDON konferencije, u predavanja i predstavljanja biti će integrirani B2B sastanci.

Ove godine Enterprise Europe Network (Europska poduzetnička mreža) partner je ovog događaja i organizira B2B sastanke. Stoga će događaj biti i prilika za uspostavljanje novih kontakata ili jednostavno održavanje kontakta između profesionalaca. Tehnološki park Varaždin također je jedan od suorganizatora.

Događaj obično okuplja uglavnom francuske sudionike. No ove godine organizatori žele okupiti međunarodne sudionika kako bi se iskoristili svi potencijali i alati Europske poduzetničke mreže.
Jezik konferencije je francuski i engleski.
Cijena ulaznice za sajam: 42 €
Događaj će se održati na b2match. Web stranica je u izradi i bit će na mreži početkom svibnja.
Molimo rezervirajte kartu na https://addon.events/en-UK/
Na web mjesto b2match uvest će se samo sudionici s ulaznicom.
Bit će osiguran i određeni broj besplatnih ulaznica po sistemu „Tko prvi njegova djevojka“ – zato pozivamo zainteresirane da nam pošalju opis svoje tvrtke, kako bismo ga mogli proslijediti svojim partnerima i osigurati vam  besplatno sudjelovanje.
info@techpark.hr

* Atlangames je klaster za profesionalce u video igrama na zapadu Francuske
3 HIT Combo je kulturno-umjetničko obrazovno udruženje u Bretanji.