Na redu je nova likovna online radionica pod nazivom „Slikanje akrilom koja će biti održana 7. i 14. lipnja 2021. putem mrežne platforme ZOOM, pod vodstvom akademske slikarice Aleksandre Goreta.
U nastavku pročitajte plan i način realizacije radionice koja će biti realizirana uz materijalnu potporu Ministarstva kulture i medija RH te pronađite upute za sudjelovanje i prijavu. Prijave su otvorene za sve zainteresirane, a broj sudionika ograničen je na prvih 100 prijavljenih.

Želite li upoznati ili usavršiti tehniku slikanja akrilnim bojama, prijavite se na HSK likovnu radionicu kojom ćemo u online okruženju detaljno upoznati nastajanje likovnoga djela u tehnici akrilik.

PROGRAM ONLINE RADIONICE „SLIKANJE AKRILOM“

Online radionica „Slikanje akrilom“ uključuje teorijski i praktični dio kroz koje će sudionike (7. i 14. lipnja 2021.) voditi akademska slikarica Aleksandra Goreta i moderatorica webinara Martina Brumen, stručna suradnica HSK-a, uz samostalan rad polaznika na vlastitom umjetničkom djelu (8. – 12. 6. 2021.)
Sudionici radionicu prate uživo putem ZOOM aplikacije, a radionica će obuhvatiti: predavanje voditeljice, video snimke i online prezentaciju rada i vježbi slikanja akrilom, samostalan rad svakog polaznika – slikanje po predlošku, kritički osvrt voditeljice na nastale radove uz savjete za usavršavanje slikarskih umijeća te konzultacije – pitanja i odgovore.

Rezultat radionice bit će i virtualna izložba nastalih radova.

Po završetku programa svi sudionici dobit će potvrde o sudjelovanju na e-mail naveden u prijavi.