Loading Događanja

« Sva Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

Projekt ELIIT pruža mogućnost napredovanja poslovanja kroz povezivanje malih i srednjih poduzetnika iz tekstilne industrije sa novim tehnološkim rješenjima

20. prosinca 2019. - 17. ožujka 2020.

Cilj projekta ELIIT je promicanje europske suradnje između malih i srednjih poduzeća iz industrije tekstila, odjeće, kože i obuće te promoviranje korištenja tehnoloških rješenja za poboljšanje produktivnosti, integracije, učinkovitosti korištenja resursa te stvaranje novih proizvoda i usluga visoke dodane vrijednosti.

Projektom ELIIT odabrat će se 25 partnerstva između malih i srednjih poduzeća koja dolaze iz sektora industrije tekstila te vlasnika ili pružatelja usluga inovativnih tehnologija. Cilj ovakvih partnerskih udruženja je otkriti benefite suradnje vlasnika, odnosno pružatelja tehnoloških usluga europskim malim i srednjim poduzećima u tekstilnoj industriji.

Partnerstva će se podržati putem financijske potpore koja iznosi 70.000 € po projektu kao i putem mentoriranja od strane stručnjaka iz različitih područja interesa. Javni poziv za prijavu projekata otvoren je do 17. ožujka 2020. godine.

Više pročitajte na linku.

Detalji:

Početak:
20. prosinca 2019.
Kraj:
17. ožujka 2020.
Događaj Category:
Web stranica:
https://ec.europa.eu/growth/tools-databases/eliit

Organizator

COSME