Poziv na registraciju za međunarodni okrugli stol: “Utjecaj Strategije jedinstvenog digitalnog tržišta na kulturu i medije u Hrvatskoj”

Vijećnica Pravnog fakulteta u Zagrebu
19. – 20. travnja 2018.

Želja nam je da okrugli stol okupi istraživače/ice, kulturne djelatnike/ice te donositeljice i donosioce odluka u kulturi te potakne dijalog između različitih kulturno-političkih dionika o nekim od ključnih promjena koje Strategija jedinstvenog digitalnog tržišta (Digital Single Market – DSM) donosi za sektor kulture i medija u Hrvatskoj.

Velika nam je čast najaviti uvodno plenarno predavanje prof. dr. sc. Katharine Sarikakis s Odsjeka za komunikacije Sveučilišta u Beču, pod nazivom “Kultura i (novo) jedinstveno tržište: reproduciranje režima dominacije ili ponovno pokretanje nove Europe?” koje će se održati u petak, 20. travnja s početkom u 10 sati u Vijećnici Pravnog fakulteta. Više informacija dostupno je na mrežnoj stranici projekta http://culpol.irmo.hr/

Ukoliko želite sudjelovati na okruglom stolu molimo registrirajte se putem sljedećeg linka: https://goo.gl/forms/k72epG9WbDTLjEAE2

S obzirom na ograničen broj mjesta (do 80 ljudi), molimo da svoje mjesto rezervirate na vrijeme, najkasnije do 15. travnja 2018. Ranom registracijom osiguravate svoje mjesto na okruglom stolu i priliku da sudjelujete u raspravama.