Indigo komunikacije d.o.o.

Vođena idejom objedinjavanja svih oblika komunikacije, Indigo Grupa inovativnim pristupima već 13 godina klijentima nudi najširi spektar usluga u odnosima s javnošću i oglašavanju. Uz bogato iskustvo, analitičnost, pragmatičnost i individualan pristup strategiji svakog klijenta ili branda posjedujemo znanja i mogućnosti za postizanje maksimalnih rezultata.

Svi oni koji su se već pozicionirali na tržištu, ali i oni koji tržište tek osvajaju, svoj uspjeh u velikoj mjeri duguju pravovremenom reagiranju na trendove te ciljanoj, odmjerenoj i pravilno osmišljenoj prisutnosti u javnosti. A upravo odnosi s javnošću i marketing djelatnosti su koje zahtijevaju pomno i stručno planiranje.

Stoga svaka ozbiljna tvrtka, udruga ili javna osoba, ako računa na zapažen uspjeh, treba pouzdanog partnera koji im može pomoći u izgradnji branda, komunikaciji s javnošću, oglašivačkim aktivnostima, izradi vizualnih rješenja te snalaženju na strelovito rastućem tržištu novih medija i društvenih mreža.

Naš strateški pristup oslobođen je ustaljenih načina komunikacije, ne bojimo se inovacija i hrabrih kampanja, a sve kako bismo pridonijeli Vašem poslovanju i učinili ga drugačijim, prepoznatljivim, i jednostavno – uspješnijim.


Djelatnost: Odnosi s javnošću, dizajn, digitalni marketing, organizacija evenata.

Adresa: Klaićeva 72, Zagreb

Web stranica: www.indigo.hr