Koprivnički poduzetnik d.o.o. je poduzeće osnovano od strane Grada Koprivnice čija je uloga razvoj poticajne poduzetničke klime te stvaranje uvjeta za rast i razvoj novoosnovanih poduzeća.

Upravlja poduzetničkim inkubatorom koji je dio potporne infrastrukture, a funkcionira kao oblik potpore kojim se olakšava poslovanje poduzetnicima početnicima u prvim godinama poslovanja kroz sufinanciranje najma poslovnog prostora te korištenje pratećih usluga, kao što su priprema projekata iz EU fondova, izrada studija, provođenje edukacija i mentorstvo. Organiziraju se i događaji s ciljem poticanja kreativnog i kulturnog poduzetništva u Koprivnici čime se utječe na jačanje svijesti uključivanja kreativnosti u gospodarstvo i društvo.

U pripremi je projekt izgradnje Poduzetničkog inkubatora kreativnih i kulturnih industrija koji će predstavljati zajedničko mjesto za razvoj novih poduzetničkih inicijativa u perspektivnoj sferi IT-a te kreativnih i kulturnih industrija. Cilj projekta je stvoriti poticajno okruženje za poduzetnike početnike koji se bave informacijskom tehnologijom, inovativnim i kreativnim industrijama te osigurati preduvjete za razvoj brzorastućih, konkurentnih poduzeća.


Djelatnost : Poduzetnička potporna institucija.

Adresa: Dravska 17, 48000 Koprivnica, HR

Email: info@inkubator.info

Web stranica: www.inkubator.info